Büyükşehir Belediyesi personelini can ve mal güvenliği konusunda bilinçlendiriyor

Büyükşehir Belediyesi personelini can ve mal güvenliği konusunda bilinçlendiriyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hizmet İçi Eğitimlerle, Hem Personelini Can Ve Mal Güvenliği Konusunda Bilinçlendirmeye Devam Ediyor Hem De Çalişanlari Mesleki Alanda Geliştirerek, Bilgi Ve Becerilerini Artırmayı Hedefliyor.


Tarih: 22.08.2019 11:58

Ankara Büyükşehir Belediyesi hizmet içi eğitimlerle, hem personelini can ve mal güvenliği konusunda bilinçlendirmeye devam ediyor hem de çalışanları mesleki alanda geliştirerek, bilgi ve becerilerini artırmayı hedefliyor.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Hayvanat Bahçesi Şube Müdürlüğü, Sincan Hayvanat Bahçesi personeline bu kapsamda “Hayvan Davranışları, Halkla İlişkiler, Zoonoz Hastalıklar/Hayvan Sağlığı ve Koruma, Hayvan Besleme İlkeleri ve Teknikleri, İş Sağlığı ve Güvenliği” konularında hizmet içi eğitim verdi.

Hem teorik hem de uygulamalı eğitim

Sincan Hayvanat Bahçesi’nde görevli 33 personele teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamalı eğitim verildi. Bir yandan can ve mal güvenliği konusunda personelini bilinçlendirmeyi hedefleyen büyükşehir belediyesi, hizmet içi eğitim programı ile ayrıca personelin bilgi ve becerisini artırarak mesleki gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Hayvanların ihtiyaçlarından bakımına, sağlık sorunlarından hayvan besleme ilkeleri ve tekniklerine, hayvan davranışlarından iş sağlığı ve güvenliğine kadar birçok konuda detaylı eğitime tabii tutulan personel hayvan haklarını önceleyen davranış biçimlerini de pekiştiriyor.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı