Polatlı’da tarım fuarı için son 20 gün

Polatlı’da tarım fuarı için son 20 gün

Polatlı’da 2-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 3. Farmer’s Fair İç Anadolu Tarım, Tarım Ekipmanları ve Hayvancılık Fuarı için hazırlıklar sürüyor.


Tarih: 10.04.2019 16:18

Polatlı’da 2-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 3. Farmer’s Fair İç Anadolu Tarım, Tarım Ekipmanları ve Hayvancılık Fuarı için hazırlıklar sürüyor.

Fuar Tertip Komisyonu geçtiğimiz gün toplandı. Toplantıya Kaymakam M. Nedim Tunçer, Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve Expolink Fuar Şirketi yetkilisi Zeki Erdoğan ile birçok kamu kurum ve kuruluş başkan ve müdürleri katıldı. Toplantıda fuar için son hazırlıklar konusunda katılımcılara bilgi verildi.

2-5 Mayıs tarihleri arasında Recai Moray Kapalı Spor Salonu yanında gerçekleştirilecek fuara ilçe ve ilçe dışından yaklaşık 150 markanın katılım sağlaması bekleniyor. 5 bin metrekaresi kapalı, 9 bin 800 metrekaresi açık olan alanda kurulacak fuarda tarım ekipmanları, gübre üreticileri, yem üreticileri, endüstriyel ürün üreticileri vb. onlarca firma 4 gün boyunca görücüye çıkacak. İlçedeki ziyaretçilerin yanı sıra fuara çevre illerden de yoğun ziyaretçi gelmesi bekleniyor.

Bu yıl ayrıca geçtiğimiz yıllardan farklı olarak katılımcı firma ve ziyaretçilere 4 gün boyunca ücretsiz tarihi alanlar gezisi düzenlenecek. POTA Genel Koordinatörlüğüyle Gordion Müzesi, Sakarya Zafer Anıtı ve Duatepe Anıtı başta olmak üzere Polatlı’nın turizm alanları gezilecek.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü