Sincan’da okul kantinlerine sıkı takip

Sincan’da okul kantinlerine sıkı takip

Eğitim-öğretim Yılı Devam Ederken, Sincan Belediyesi Zabıta Ekipleri Her Hafta Okul Denetimlerine Çikiyor. Sincan Zabıtası, İlçedeki Okul Kantinleri İle Yemekhanelerin Sağlığa Uygun Hizmet Verip Vermediğini İnceliyor.


Tarih: 07.11.2019 11:54

Sincan Belediyesi zabıta ekipleri, her hafta ilçedeki okul kantinleri ile yemekhanelerin sağlığa uygun hizmet verip vermediğini denetliyor.

Sincan Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler okul kantinlerini mercek altına aldı. Her hafta okulları ziyaret eden ekipler, kantinlerde satılan ürünleri tek tek inceliyor. Ekipler, özellikle kantin ve okul yemekhanelerindeki hijyen, gıda maddelerinin hazırlanması, çalışma ortamı, yangın söndürme cihazlarının kontrolünü yapıyor, ürünlerin fiyat etiketleri ve son kullanma tarihlerinin uygunluğuna bakıyor. Ayrıca söz konusu yerlerin iş yeri ruhsatları ve işletme belgeleri olup olmadığı da sıkı denetimden geçiyor.

“Denetimler devam edecek”

Zabıta ekipleri kantin çalışanlarına uyulması gereken kurallar hakkında da bilgi veriyor. Kusuru bulunan yerler hakkında işlem yapılarak, eksiklerinin giderilmesi isteniyor. Sincan Belediyesi, öğrencilerin daha sağlıklı koşullarda beslenebilmeleri için okul denetimlerinin sıklıkla devam edeceğini belirtti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi