Yenimahalle’de personele ‘Strateji Planı’ anlatıldı

Yenimahalle’de personele ‘Strateji Planı’ anlatıldı

Yenimahalle Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından belediye personeline stratejik planlamanın önemi ve nasıl yapılacağı konusunda hizmet içi eğitim semineri verildi. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen Stratejik Plan Hazırlama.


Tarih: 15.05.2019 11:06

Yenimahalle Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından belediye personeline stratejik planlamanın önemi ve nasıl yapılacağı konusunda hizmet içi eğitim semineri verildi.

Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen Stratejik Plan Hazırlama ve Uygulama eğitimine Yenimahalle Belediyesi personeli ve belediyede görevli kalite kontrol temsilcileri katıldı.

Eğitim Danışmanı Yavuz Kahraman tarafından verilen seminerde; strateji planının ne olduğu ve nasıl hazırlandığı, mevcut planın değerlendirilmesi ve yasal yükümlülükler ile mevzuat analizi konusunda personele detaylı bilgiler verildi.

Strateji planlamasının geleceği bugünden görebilmeyi ifade ettiğini belirten Kahraman, “Strateji planı hazırlanırken aklın bütün unsurlarını kullanarak önümüzdeki 5-10 yıl içindeki çalışmaları adım adım ortaya koyarız. Hedefe ulaşılmasında ve başarının yakalanmasında tüm birimlerin kendi amaçlarını ortaya koymaları önemlidir. Kapsamlı ve doğru hazırlanmış bir strateji planı, kaynakların doğru ve akılcı kullanılmasını da sağlamaktadır. Sağlıklı planlama içinse vizyonumuzun çok iyi tespit edilmesi gereklidir” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı