Alanya Yaylakonak güvenli ve konforlu ulaşıma kavuştu

Alanya Yaylakonak güvenli ve konforlu ulaşıma kavuştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Yaylakonak Mahallesi Yolundaki Asfalt Çalişmalarini Tamamladı. 11 Kilometrelik Yolun Asfaltlanmasıyla 23 Mahalle Ve Gazipaşalıların Yaylalara Ulaşımı Daha Güvenli Ve Konforlu Hale Geldi.


Tarih: 19.09.2019 12:39

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Yaylakonak Mahallesi yolundaki asfalt çalışmalarını tamamladı. 11 kilometrelik yolun asfaltlanmasıyla 23 mahalle ve Gazipaşalıların yaylalara ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale geldi.

Alanya’nın Demirtaş Vadisi’nde yer alan ve bölgedeki birçok mahallenin yayla güzergahı üzerinde bulunan Yaylakonak yolunun dar olması nedeniyle ulaşımda zorluklar yaşanıyordu. Bölge halkı ve mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda Antalya Büyükşehir Belediyesi yolu yatırım programına aldı. Demirtaş grup yolu ile Kuşyuvası yoluna bağlanan noktaya kadar olan 11 kilometrelik bölüm önce genişletildi.

Alt yapı ve stabilize çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri ardından yolu sathi asfaltla kapladı. 3 kilometreli Ağustos ayında asfaltlanan yolun kalan 8 km’si ise geçen hafta içinde tamamlandı. Böylece bölgede 23 mahalle ile Gazipaşalıların yaylaya gitmek için kullandığı yolda sürücüler, daha konforlu ve rahat bir seyahat yapabilecek.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü