Kepez’den YKS kursiyerlerine motivasyon pikniği

Kepez’den YKS kursiyerlerine motivasyon pikniği

Kepez Belediyesi, ücretsiz olarak düzenlediği YKS kurslarına katılan öğrencilerin sınav motivasyonlarını artırmak için piknik düzenledi. Öğrenciler düzenlenen yarışma ve etkinliklerle gün boyu eğlenceli zaman geçirdi.Eğitime büyük.


Tarih: 25.04.2019 12:11

Kepez Belediyesi, ücretsiz olarak düzenlediği YKS kurslarına katılan öğrencilerin sınav motivasyonlarını artırmak için piknik düzenledi. Öğrenciler düzenlenen yarışma ve etkinliklerle gün boyu eğlenceli zaman geçirdi.

Eğitime büyük destek veren Kepez Belediyesi, ücretsiz kurs imkanı sunmanın yanı sıra, öğrencilerin iyi bir moral ve motivasyonla sınava hazırlanmalarına destek oluyor. Kepez Belediyesi, Haziran’da yapılacak YKS sınavlarına girecek olan kursiyerler için piknik düzenledi. Düzler Çamı Mesire Alanı’nda düzenlenen pikniğe Teomanpaşa Destek Merkezi ve Amir Ateş Semt Konağı’ndaki YKS kurslarına devam eden lise mezunu ve 12. sınıf öğrencileri katıldı. Etkinlik ile sınav stresinden uzaklaşması sağlanan öğrencilerin birbirleri ile de kaynaşmaları sağlandı.

Gün boyu eğlenme şansı bulan öğrenciler, biraz olsun sınav stresinden uzaklaşabilmenin rahatlığını yaşadılar. Kepez Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği YKS kursları her yıl yüzlerce öğrenciyi üniversitelerin kapılarını aralıyor. Geçtiğimiz yıl 120 öğrenciyi Türkiye’nin en çok tercih edilen üniversite ve bölümlerine yerleştiren Kepez Belediyesi, bu yılda başarılı eğitim kadrosu ile daha çok öğrenciye üniversite kapılarını aralamayı hedefliyor.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü