Kepez’in YKS hazırlık kursları başladı

Kepez’in YKS hazırlık kursları başladı

Kepez Belediyesi’nin Üniversite Hayali Kuran Gençlerin Sınava Daha İyi Hazırlanabilmesi İçin Tomanpaşa Kurs Merkezi Ve Amir Ateş Semt Konağı Olmak Üzere 2 Nokta Da Hizmete Açtığı Yks Hazırlık Kursları Başladı.


Tarih: 22.09.2019 09:50

Kepez Belediyesi’nin üniversite hayali kuran gençlerin sınava daha iyi hazırlanabilmesi için Tomanpaşa Kurs Merkezi ve Amir Ateş Semt Konağı olmak üzere 2 nokta da hizmete açtığı YKS hazırlık kursları başladı.

Kepez Belediyesi, 2019-2020 eğitim ve öğretim yılında da yüzlerce öğrenciye üniversite kapılarını aralayacak. Kepez Belediyesi, bu yılda ilçede 2 nokta da Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS) hazırlık kursları açtı. Mezun ve lise son sınıf öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği YKS kursları, Teomanpaşa Kurs Merkezi ve Amir Ateş Semt Konağı’ndaki dersliklerde başladı.

Kepez’in gurur tablosu

Kepez Belediyesi’nin YKS kursları açıldığı ilk yıl 120 öğrenciye, ikinci yıl ise 203 öğrenciye üniversite kapılarını araladı. Türkiye’nin en gözde üniversitelerini tercih eden öğrenciler, tıp, hukuk, veterinerlik, mühendislik, mimarlık, öğretmenlik, ekonomi ve finans, işletme, dış ticaret, maliye, hemşirelik, ebelik gibi sağlık alanındaki diğer bölümlere girmeye hak kazandılar.

Ücretsiz YKS deneme sınavları

Kepez Belediyesi’nin YKS Kursları, yıl boyunca da öğrencilere ücretsiz deneme sınavları düzenliyor. Sınavlar, Temel Yeterlilik Testi(TYT) ve Alan Yeterlilik Testi(AYT) olmak üzere 2 oturumda gerçekleştiriliyor. Eğitime büyük katkılar sağlayan Kepez Belediyesi, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında da güçlü eğitim kadrosuyla yüzlerce öğrenciye üniversitelerin kapılarını aralamaya devam edecek.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı