Kumluca Belediyesi hizmet giderlerinde kullanılmak üzere arsa sattı

Kumluca Belediyesi hizmet giderlerinde kullanılmak üzere arsa sattı

Kumluca Belediyesine Ait Mavikent Çanakçi Mevkinde Bulunan 3 Arsa, Belediye Hizmet Giderlerinde Kullanılmak Üzere Satıldı.


Tarih: 22.08.2019 12:02

Kumluca Belediyesine ait Mavikent Çanakçı mevkinde bulunan 3 arsa, belediye hizmet giderlerinde kullanılmak üzere satıldı.

Mavikent Çanakçı mevkinde Kumluca Belediyesine ait, İmar Planında “Tarım ve Hayvancılık Tesis Alanı” olarak belirlenen 498 nolu adanın 1 ve 3 parselleri ile 501 nolu adanın 2 parselindeki arsalar, açık artırma yoluyla satıldı. 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi gereği satıştan elde edilen gelir, Kumluca Belediyesinin hizmet giderlerinde kullanılmak üzere açık arttırma usulü ile satışa çıkarıldı. İhaleye 7 şahıs ve 2 firma katıldı. Kumluca Belediyesi Başkanlık Makam odasında yapılan ihale ile satılan arsalar hakkında açıklama yapan Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, “İlçemiz Mavikent Çanakçı mevkinde bulunan ve İmar Planında “Tarım ve Hayvancılık Tesis Alanı” olarak belirlenen 3 ayrı arsamızı 2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesi gereğince açık arttırma usulü ile sattık. Satıştan elde edeceğimiz geliri belediyemizin hizmet giderlerinde kullanacağız” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı