Aksaray'da açılışa hazırlanan çok amaçlı alana saldırı!

Aksaray'da açılışa hazırlanan çok amaçlı alana saldırı!

Aksaray'da açılışa hazırlanan kapalı semt pazarı ve çok amaçlı sosyal tesise kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafında maddi zarar verildi.


Tarih: 20.04.2021 08:49

AKSARAY (İGFA) - Aksaray Belediyesi tarafından Cumhuriyet ve Yunus Emre mahallerinin kavşak noktasında hayata geçirilen kapalı semt pazarı ve çok amaçlı sosyal tesisine kimliği belirlenemeyen şahısların saldırısına uğradı.

Aksaray Belediyesi yetkilileri inşaat çalışmaları tamamlanarak yakın bir zamanda açılışını yapacakları pazar içerisindeki sosyal donatı alanlarına ve duvarlarına zarar verildiğini duyurdu. Açılışa kısa bir zaman kalan kimliği belirsiz kişi ya dakişilerce kapıları kırararak içeri girdikleri belirlenen ve içeride duvarlara yazadıkları yazılar, kırdıkları basket potalarının onarılması için belediye ekipleri onarım çalışması başlattı.

Bu tür mekanların kamuya ait mekanlar olduğunu ve toplum yararı için Belediye tarafından hayata geçirildiğini belirten yetkililer, zarar vermenin topluma zarar vermek olduğunu ifade ederek tepki gösterdi. Hatırlanacağı gibi kapalı semt pazarı ve çok amaçlı sosyal tesiste inşaat çalışmaları ve iç dizayn çalışmaları tamamlanmıştı. 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi