Aksaray’da hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Aksaray’da hırsızlık şüphelisi tutuklandı

Aksaray’da iş yeri ve bir kurumdan hırsızlık yapan şüpheli polisin yaptığı operasyonla yakalanırken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Olay, 10 Nisan 2019 günü Minarecik Mahallesi 562 Sokak’ta meydana geldi. Ed


Tarih: 15.04.2019 13:30

Aksaray’da iş yeri ve bir kurumdan hırsızlık yapan şüpheli polisin yaptığı operasyonla yakalanırken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 10 Nisan 2019 günü Minarecik Mahallesi 562 Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yerinden ve bir kurumdan hırsızlık olayının ardından olayla ilgili araştırma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarından yola çıkarak şüphelinin kimliğini tespit etti. Şüpheli Behlül Samet A.’yı (21) yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, Hasas Mahallesi’nde bir eve operasyon düzenledi. Adreste yakalanan şüpheli emniyetteki sorgusunun ardından Aksaray Adliyesine sevk edildi. Şüpheli Behlül Samet A. çıkarıldığı adli mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı