Alkollü şahıs önce evini yaktı sonra polise teslim olmamak için içeriden çıkmadı

Alkollü şahıs önce evini yaktı sonra polise teslim olmamak için içeriden çıkmadı

Adana’da ailesiyle tartışan alkollü şahıs oturdukları evi yanıcı madde ile ateş verdi. Alkollü şahıs evini yaktıktan sonra polise yakalanmamak için evin giriş kısmında saklanırken yangına müdahale eden itfaiye erleri tarafından dı?


Tarih: 25.04.2019 03:36

Adana’da ailesiyle tartışan alkollü şahıs oturdukları evi yanıcı madde ile ateş verdi. Alkollü şahıs evini yaktıktan sonra polise yakalanmamak için evin giriş kısmında saklanırken yangına müdahale eden itfaiye erleri tarafından dışarı çıkarıldı.

Olay, Seyhan İlçesine bağlık Sakarya mahallesi 55002 sokakta bulunan müstakil evde meydana geldi. İddiaya göre, aşırı alkollü olan Ferhat T. ailesiyle tartışma başladı. Tartışma sonrasında Ferhat T.’in ailesi karakola giderek şikayetçi oldu. Bu sırada evde tek kalan Ferhat T. yanıcı madde dökerek evi ateşe verdi. Ailenin şikayeti üzerine Ferhat T.’yi evden almaya giden polis ekipleri evin yandığını gördü ve durumu itfaiye ile sağlık ekiplerine bildirdi.

Evini yaktı, polise yakalamamak için dışarı çıkmadı

Oturduğu evi ateşe veren Ferhat T. polise yakalanmamak için evin giriş kısmında alevlerin yükselmesine rağmen saklandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Ardından evin içerisine soğutma çalışması yapmaya giren itfaiye ekipleri evin girişinde saklanan Ferhat T.’yi dışarı çıkarttı.

Canının derdini unuttu gazetecilere saldırdı

Dumandan etkilenen Ferhat T. ambulansa bindirildiği sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına saldırmaya çalıştı ancak polis ve itfaiye ekipleri durumu engel oldu. Daha sonra gözaltına alınan Ferhat T. tedavisi yapılmak üzere Çukurova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı