Boğazı kesilen kadının evi kan içinde kaldı

Boğazı kesilen kadının evi kan içinde kaldı

Denizli’nin Buldan ilçesinde ayrı yaşadığı eşi tarafından boğazı kesilen ve yoğun bakıma alının kadının evi kan içinde kaldı. Yaralandıktan sonra can havliyle sokağa çıkan kadının yaşadıklarını evin son hali gözler önüne s


Tarih: 03.04.2019 17:21

Denizli’nin Buldan ilçesinde ayrı yaşadığı eşi tarafından boğazı kesilen ve yoğun bakıma alının kadının evi kan içinde kaldı. Yaralandıktan sonra can havliyle sokağa çıkan kadının yaşadıklarını evin son hali gözler önüne serdi.

Olay, Buldan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, aralarında bir süredir geçimsizlik olan ve ayrı yaşayan Y.D.(58), eşi A.D.’nin (48) bulunduğu eve geldi. Burada bir süre sonra ikili arasında tartışma çıktı. Evde yaşanan tartışmanın ardından iddiaya göre Y.D, eşi A.D.’yi boğazından bıçakla kesti. Kendini evin dışına atan A.D. komşuları tarafından çağrılan ambulansla Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine gönderildi. A.D.’nin yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Evi kan içinde kaldı

Öte yandan olay sonrası kadın kanlar içinde sokağa çıkarken evin merdivenlerine, parmaklıklara ve duvarlara dokunduğu ve evinin birçok ölümünün kan içinde kaldığı görüldü. Polis ekipleri ev ve çevresinde incelemelerini sürdürürken, olay sonrası kaçan Y.D.’nin ise yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü

Hayırlı cumalar! Yepyeni resimli, dualı, ayetli cuma mesajları ve sözleri

Erzincan'daki maden kazasında toprak altında kalan işçilerden birine daha ulaşıldı

Türkiye beşik gibi sallanıyor! Bir korkutan deprem de İzmir'de meydana geldi

Yüksekova'da otlanmak için meralara çıkan hayvanların muhteşem anları

Cuma ezanı vakti: 19 Nisan 2024 Van Cuma Namazı saat kaçta?