Bursa Osmangazi’de kaldırımlar işgalden kurtarıldı

Bursa Osmangazi’de kaldırımlar işgalden kurtarıldı

Bursa'da Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Çarşamba bölgesinde yer alan 6 mahallede denetimler yaparak kaldırımları işgalden kurtardı.


Tarih: 24.06.2021 14:18

BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde tüm sokak ve caddelerdeki kaldırımlara işyerleri ve seyyar satıcılar tarafından malzeme, stant ya da ürün bırakılmaması için yoğun bir çalışma yürütüyor.

İlçe genelinde sıfır kaldırım işgalini sağlamak adına Çarşamba bölgesinde yer alan İntizam, Ahmetpaşa, Aktarhüssam, Çırpan, Selimiye ve Hocahasan mahallelerinde denetim yapan zabıta ekipleri, esnaf ve seyyar satıcılar tarafından kaldırımlara bırakılan masa, sandalye ve çadırları toplayarak arabaya yükledi. İş yerlerinin yol üzerinde bulunan reklam tabelalarını da kaldırarak ulaşımı rahatlatan ekipler, vatandaşların huzur ve can güvenliğini tehdit edecek hiçbir işgale taviz vermeyeceklerini söyledi.

Vatandaşların daha temiz ve rahat bir ortamda yaşayabilmesi için yapılan uygulama, mahalle sakinleri tarafından da olumlu karşılandı. İşgalden temizlenmesinin ardından vatandaşlar kaldırımları rahat bir şekilde kullanırken, esnaf da denetimlerin kendileri açısından da faydalı olduğunu dile getirdi.

Yapılan işgallerden dolayı vatandaşların kaldırımdan yürüyemediğini bu yüzden de dükkanların önünden geçemediklerini dile getiren bölge esnafı, Osmangazi Belediyesi’nin denetimlerinden memnun olduklarını kaydetti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü