Bursa’da Jandarma ve Sahil Güvenlik eğitimine akademik destek

Bursa’da Jandarma ve Sahil Güvenlik eğitimine akademik destek

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ), Jandarma ve Sahil Güvenlik Personelinin yetiştirilmesine katkı sağlamaya yönelik özel bir protokole imza attı.


Tarih: 06.08.2021 18:27

BURSA (İGFA) - BUÜ Rektörü Prof.Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çekiç’in imzaladığı protokol sayesinde Jandarma ve Sahil Güvenlik personelinin yetiştirilmesinde BUÜ’lü akademisyenlerden de istifade edilmesi kararlaştırıldı.

Düzenlenen protokol töreninde konuşan BUÜ Rektörü Prof.Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Kriminal, Deniz Hukuku, Göç çalışmaları gibi ülkemiz için önem arz eden konularda birlikte çalışmalar için protokolün her iki taraf için de hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Işıklar Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanı Jandarma Albay Mustafa Çekiç ise, geleceğin jandarma ve sahil güvenlik personelinin yetiştirilmesi adına hizmet üreten bir akademi olduklarının altını çizerek, personelin daha nitelikli şekilde yetişebilmesi adına kendi akademik kadromuzun yanında, Bursa Uludağ Üniversitesi’nin akademisyenleri ile işbirliği yapacakları için mutlu olduklarını söyledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi