Esli Nissan Başkanı Ghosn’un kefalet talebine ret

Esli Nissan Başkanı Ghosn’un kefalet talebine ret

Finansal usulsüzlük suçlamasıyla tutuklu bulunan Nissan Motor’un eski Başkanı Carlos Ghosn’un kefalet talebi mahkeme tarafından reddedildi.Nissan Motor’un eski Başkanı Carlos Ghosn’un kefaletle serbest kalma talebi Tokyo mahkemesi tarafı


Tarih: 15.01.2019 10:25

Finansal usulsüzlük suçlamasıyla tutuklu bulunan Nissan Motor’un eski Başkanı Carlos Ghosn’un kefalet talebi mahkeme tarafından reddedildi.

Nissan Motor’un eski Başkanı Carlos Ghosn’un kefaletle serbest kalma talebi Tokyo mahkemesi tarafından reddedildi. Ghosn’un avukatlarının karara itiraz etmeleri beklenirken, itirazın reddi halinde Ghosn’un tutukluluğunun uzatılması gündeme gelebilir.

Avukatları kefalet talebinde bulunmuştu

“Güven ihlali” ve “eksik gelir bildirimi” gibi finansal usulsüzlük iddiaları ile suçlanan Ghosn için avukatları tarafından son olarak Cuma günü kefalet talebinde bulunulmuştu. Öte yandan yargı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Ghosn’un avukatları yargılamanın Japonya’da sürmesi kaydıyla, Ghosn’un Fransa’ya dönmesini talep ediyor. Daha önce delil karartma ve kaçma şüphesi nedeniyle kefalet talebi reddedilen Ghosn’un, kefaletle serbest kalsa dahi çok sıkı denetim tedbirlerine maruz kalabileceği belirtiliyor.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı