FETÖ’den aranan kadına adli kontrol

FETÖ’den aranan kadına adli kontrol

Samsun’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan bir kadın saklandığı evde yakalandı ve mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlü?


Tarih: 03.04.2019 16:51

Samsun’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan bir kadın saklandığı evde yakalandı ve mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce hakkında Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) Silahlı Terör Örgütü üyeliği suçundan firari olarak işlem yapılan ve Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hakkında yakalama kararı olan Z.K. adlı kadın, Samsun’un Bafra ilçesinde saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındı. Z.K.’nin ’ByLock’ abonelik kaydının olduğu, Bank Asya’da katılım hesabının bulunduğu, FETÖ/PDY’ye ait müzahir kurumlarda (İstanbul) SGK kaydının bulunduğu ve meslekten ihraç edilen polis memurunun eşi olduğu tespit edildi.

KOM Şube Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan Z.K., Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren kadın, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü