Güvercin kümesinden uyuşturucu ve silahlar çıktı

Güvercin kümesinden uyuşturucu ve silahlar çıktı

Fatih’te, şüphe üzerine bir iş yerini yakın takibe alan polis, operasyon düzenledi. Baskında biri 18 yaşından küçük 2 şüpheli gözaltına alınırken, operasyonda güvercin kümeslerinde ve çatı katında çeşitli türlerde uyuşturucu m


Tarih: 23.01.2019 11:38

Fatih’te, şüphe üzerine bir iş yerini yakın takibe alan polis, operasyon düzenledi. Baskında biri 18 yaşından küçük 2 şüpheli gözaltına alınırken, operasyonda güvercin kümeslerinde ve çatı katında çeşitli türlerde uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Katip Kasım Mahallesindeki bir iş yerinde uyuşturucu ticareti yapıldığı istihbaratını alan Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, belirlenen adresi yakın takibe aldı. İş yerinin çevresinde devriye atan polis, durumundan şüphelenilen B.B. adlı yaşı küçük çocuğun iş yerine sık sık girip çıkması üzerine çocuğun ifadesine başvurdu. Üzerinden bir miktar skunk türü uyuşturucu madde bulunan çocuğun verdiği çelişkili ifadelerin ardından söz konusu iş yerine operasyon düzenlendi.

Operasyon kapsamında iş yerindeki aramada merdiven boşluklarında ve çatı katındaki güvercin kümesinde 393 gram kokain, 322 gram skunk türü uyuşturucu madde, 76 adet ecstacy hap, ruhsatsız 2 tabanca, 1 otomatik av tüfeği ve bu silahlara ait fişekler ele geçirildi. Baskında sahte kimlik taşıyan uyuşturucu taciri D.B. (20) de gözaltına alındı.

Yaşı 18’den küçük çocuk savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, uyuşturucu ticareti yaptığı saptanan ve üzerinde sahte kimlikle yakalanan D.B., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı