İranlı yankesiciler polisten kaçamadı

İranlı yankesiciler polisten kaçamadı

Antalya’da bir kuyumcunun yankesicilik yöntemiyle, 2 bin 500 dolarını çaldığı iddia edilen biri kadın İran uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı.


Tarih: 25.04.2019 14:47

Antalya’da bir kuyumcunun yankesicilik yöntemiyle, 2 bin 500 dolarını çaldığı iddia edilen biri kadın İran uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre hırsızlık olayı 23 Nisan günü Muratpaşa ilçesi Kazım Özalp Caddesi’ndeki bir kuyumcu dükkanında meydana geldi. Müşteri gibi geldikleri kuyumcu dükkanında el çabukluğuyla yaptıkları yankesicilikle iş yeri sahibinin 2 bin 500 dolarını alan İran uyruklu A.N. ve A.C, kayıplara karıştı. Akşam hesapladıkları kasada açık olduğunu fark eden iş yeri sahibi polisi aradı. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, izledikleri güvenlik kamera görüntülerinden otomobil plakasını ve hırsızlık olayını gerçekleştiren kişilerin İran uyruklu A.N. ve A.C. olduğunu belirledi. Polis, düzenlediği operasyonla iki şüpheliyi konakladığı otelde gözaltına aldı. Şüphelilerin otomobil ve odasında arama yapan polis, çalınan 2 bin 500 doları ele geçirdi. Asayiş Şube Müdürlüğünde ifadeleri alınan şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı

Hafta sonu için plan yapanlar dikkat! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Van'da önemli açıklamalar: Bu oyun iyice kirlendi

Nesli tehlike altında! Van'da fotokapanla yaban keçisi görüntülendi