İzmir'den acı haber! 1 polisimiz şehit

İzmir'den acı haber! 1 polisimiz şehit

İzmir’in Karabağlar ilçesinde hırsızlık ihbarına giderken kontrolden çıkan polis aracı karşı şeride geçip, otomobille çarpıştı. Feci kazada polis memuru İbrahim Okçu şehit olurken, komiser yardımcısı Ahmet Şahin ve otomobilde bu


Tarih: 04.08.2021 09:53

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, İzmir Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru İbrahim Okçu'nun meydana gelen trafik kazasında yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamayarak şehit olan Okçu için, taziye mesajı yayımlayan Genel Müdürlük, şehide Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve millete başsağlığı ve sabılar diledi.

Bu arada hayati tehlikeleri olduğu öğrenilen komiser yardımcısı Ahmet Şahin ile diğer otomobilde bulunan sürücü Talip Güneş'in İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavilerinin sürdüğü, araçtaki İbrahim Güneş Gaziemir Neccar- Salih İşgören Devlet Hastanesi’ne, Fatih Güneş ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldığı sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı