Kazaya karışan DOST Partisi lideri Mestan kefaletle serbest kaldı

Kazaya karışan DOST Partisi lideri Mestan kefaletle serbest kaldı

Bulgaristan’da 6 aylık bir bebeğin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasına karışan Sorumluluk Özgürlük ve Hoşgörü İçin Demokratlar Partisi (DOST) lideri Lütvi Mestan kefaletle serbest bırakıldı.Bulgaristan’da Kırcaali Savcısı Jelia


Tarih: 15.04.2019 18:43

Bulgaristan’da 6 aylık bir bebeğin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasına karışan Sorumluluk Özgürlük ve Hoşgörü İçin Demokratlar Partisi (DOST) lideri Lütvi Mestan kefaletle serbest bırakıldı.

Bulgaristan’da Kırcaali Savcısı Jeliazko Stefanov, 6 aylık bir bebeğin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasına karışan DOST lideri Lütvi Mestan’ın dikkatsizlik nedeniyle ölüme sebebiyet verme suçundan yargılanacağını, 10 bin Leva kefaletle mahkemeye çıkıncaya kadar serbest bırakıldığını belirtti. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirilen Savcı Stefanov, bilirkişi incelemesinin devam ettiğini ve Mestan’a yurt dışına çıkış yasağı konulduğunu söyledi.

Kırcaali’nin Rogozçe köyü yakınlarında dün meydana gelen trafik kazasında Lütvi Mestan’ın kullandığı araç, karşı yönden gelen Hüseyin Ahmet yönetimindeki otomobile çarpmıştı. Kazada Ahmet’in kullandığı araçta bulunan 6 aylık kızı hayatını kaybetmiş, eşi ve diğer çocuğu yaralanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı