Manisa’da anne ile oğul ölümden döndü

Manisa’da anne ile oğul ölümden döndü

Manisa’nın Salihli ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada anne ile oğlu ölümden döndü. Hurdaya dönen araçtan sağ çıkan anne ile oğlu hastanede tedavi altına alındı.Kaza, Bahçecik yolu Kurşunlu Kaplıcal


Tarih: 03.04.2019 17:55

Manisa’nın Salihli ilçesinde otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada anne ile oğlu ölümden döndü. Hurdaya dönen araçtan sağ çıkan anne ile oğlu hastanede tedavi altına alındı.

Kaza, Bahçecik yolu Kurşunlu Kaplıcaları mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Salihli istikametinden Bahçecik Mahallesi istikametine giden Tolga K. (27) idaresindeki 45 SF 665 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. Taklalar atarak ters dönerek adeta hurdaya dönen araçta sıkışan sürücü ile yolcu olarak araçta bulunan annesi Döndü K.’yi (48) Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli İtfaiye Amirliği ekipleri kurtardı. Anne ve oğlu olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi