Müteahhit, muhtarlık binasında intihar etti

Müteahhit, muhtarlık binasında intihar etti

Adana’da spor kompleksi inşaatı yapan bir müteahhit, alacaklarını alamayınca muhtarlık binasında tabancasıyla kafasına ateş ederek intihar etti.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi’nde meydana geldi. İ


Tarih: 04.02.2019 13:38

Adana’da spor kompleksi inşaatı yapan bir müteahhit, alacaklarını alamayınca muhtarlık binasında tabancasıyla kafasına ateş ederek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, müteahhit Hasan Ulaş Devrim (42) bir spor kompleksi işi aldı. Bir süredir kompleksin inşaatını bitirmek için çaba harcayan Devrim, iddiaya göre 3 milyon lira para harcayarak borçlandı. Bu nedenle Devrim’in psikolojisi bozuldu. Bugün öğleye doğru da kafasının ağrıdığını söyleyerek Demetevler Mahalle Muhtarlığı binasının birinci katına gitti. Bir süre burada oturan Devrim, muhtar çocuğunu okula götürünce ruhsatlı tabancasıyla kafasına sıkarak ateş etti. Silah sesini duyan inşaat çalışanları hemen muhtarlık binasına geldi. Devrim’i kanlar içinde gören inşaat çalışanları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Devrim’in hayatını kaybettiğini saptadı. Polis olayla ilgili çalışma başlatırken, cenaze otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı