Öldürülen öğretmenin ortaya çıkan görüntüleri yürek burktu

Öldürülen öğretmenin ortaya çıkan görüntüleri yürek burktu

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde öğrencisi tarafından öldürülen müdür yardımcısının, “Okuldayız, Güvendeyiz” projesine destek olmak amacı ile çekilen görüntülerde dile getirdiği “Herkes okulda, herkes güvende” sözleri yürek bu


Tarih: 03.04.2019 18:02

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde öğrencisi tarafından öldürülen müdür yardımcısının, “Okuldayız, Güvendeyiz” projesine destek olmak amacı ile çekilen görüntülerde dile getirdiği “Herkes okulda, herkes güvende” sözleri yürek burktu.

Kocaeli’nin Gebze ilçesi İnönü Mahallesi İbrahim Ağa Caddesi’nde bulunan Atatürk Anadolu Lisesinde dün öğrencisi tarafından bıçaklanarak öldürülen müdür yardımcısı Necmeddin Kuyucu’nun okuldaki görevlilerle "Okuldayız Güvendeyiz" mesajlı video çektiği ortaya çıktı. Eğitime bir gün ara verildiği Gebze’de on binlerce kişinin katıldığı tören sonrası toprağa verilen Kuyucu’nun yer aldığı video ise sosyal medyada yoğun olarak paylaşım yapılmaya başlandı. "Herkes okulda, herkes güvende” projesi kapsamında çekilen görüntülerde Kuyucu’nun öğretmen arkadaşları ile birlikte projeye destek vermek amacı ile “Okuldayız, güvendeyiz. Herkes okulda, herkes güvende” sözlerini dile getiriyor.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi