(Özel) Maltepe’de magandanın galeriyi silahla taradığı anlar kamerada

(Özel) Maltepe’de magandanın galeriyi silahla taradığı anlar kamerada

Önceki gece silahlı bir maganda, araç alım satımı ve kiralama işi yapan bir dükkana kurşun yağdırdı. O esnada mekanın boş olması olası bir facianın önüne geçerken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.Maltepe’deki Esenkent Mahalle


Tarih: 28.04.2019 15:37

Önceki gece silahlı bir maganda, araç alım satımı ve kiralama işi yapan bir dükkana kurşun yağdırdı. O esnada mekanın boş olması olası bir facianın önüne geçerken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Maltepe’deki Esenkent Mahallesi’nde oto alım satım ve kiralama alanında faaliyet gösteren Veli Dalveren’e ait işyeri önceki gece kurşunların hedefi oldu. O esnada galerinin boş olması olası bir faciayı önledi. Olay güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

İşyeri sahibi Veli Dalveren, kurşunlardan birinin dükkanın dış duvarında kaldığını, diğer 4 merminin ise dükkanın içerisine isabet ettiğini anlattı. 4 mermiden ikisinin duvara, birinin televizyona ve birinin klimaya isabet ettiği öğrenildi.

İHA’ya konuşan Veli Dalveren, “Sabah saat 9’da gelip dükkanımı açtım. Duvardaki mermileri gördükten sonra arkamı döndüm ve camı sonradan fark ettim. Gece saat 01.30 sıralarında dükkanıma gelen şahsın yüzü kapalı. Ateş edip gidiyor. Şahsı tanımıyorum. 5 el ateş etmiş. Ben o saatte evde uyuyordum. En çok sevindiğim, akvaryum oldu. Akvaryuma mermi gelmediği için sevindim” dedi.

Polis şimdi her yerde o saldırganı arıyor.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı