Samsun’da uyuşturucudan 4 kişi serbest bırakıldı

Samsun’da uyuşturucudan 4 kişi serbest bırakıldı

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 2’si savcı tarafından bırakılırken, 2 kişi de mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Olay, Samsun’un Canik ilçesi Toptepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinil


Tarih: 15.04.2019 17:29

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 kişiden 2’si savcı tarafından bırakılırken, 2 kişi de mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Samsun’un Canik ilçesi Toptepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri irtibatlı oldukları şahıslara uyuşturucu madde satışı yaptıkları bilgisi bulunan R.M., M.M., B.M. ve A.O. isimli şahıslarla ilgili olarak yaptıkları takip ve çalışmalarda, B.M.’yi Toptepe Mahallesi’nde 0,10 gram bonzai ile yakalayarak gözaltına aldı. Diğer 3 şüpheli de gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramada satışa hazır vaziyette 12 paket halinde 5,83 gram bonzai, 3 paket halinde 13,1 gram bonzai ele geçirdi. Gözaltına alınan 4 zanlı "uyuşturucu ticareti" suçundan Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Savcıya ifade veren B.M. ve A.O. serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye sevk edilen R.M. ve M.M. mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı