Trabzonspor maçına giderken güvenlik kameralarına yakalandılar

Trabzonspor maçına giderken güvenlik kameralarına yakalandılar

Giresun’da bir akaryakıt istasyonunda Beşiktaşlı taraftarların karıştığı hırsızlık olayı güvenlik kameralarına anbean yansıdı.


Tarih: 20.05.2019 17:31

Giresun’da bir akaryakıt istasyonunda Beşiktaşlı taraftarların karıştığı hırsızlık olayı güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz hafta sonu Trabzon’da oynanan Trabzonspor- Beşiktaş maçını izlemek için yola çıkan Beşiktaşlı taraftarlar Giresun’un Espiye ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda hırsızlık olayına karıştı.

Yaşanan hırsızlık olayı ise anbean güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, mola veren taraftarlar istasyonun market bölümüne giriyorlar. Kalabalık şekilde market içerisinde dolaşırken gözlerine kestirdikleri elektronik ürünleri bir birlerine perdeleme yaparak ceplerine ve elbiselerine sakladıkları güvenlik kameraları tarafından görüntüleniyor. Bu anlarda ise diğer taraftarlar market görevlisini kasada oyalıyor. Kalabalığın dağılmasının ardından market görevlisi yaşanan hırsızlığın farkına varıyor.

Akaryakıt istasyonu sahibi İrfan Bodur, yaşanan olaya ilişkin yaptığı açıklamada, 3 bin liralık bir zararlarının olduğunu ifade etti.

Bodur, yaşanan olayın üzüntü verici olduğunu ve Beşiktaşlı taraftarın da karalandığını belirterek amacının zararının karşılanmasının değil başkalarının da mağdur olmaması olduğunu kaydetti.

Yaşanan olayla alakalı güvenlik kamerası görüntülerini ile jandarmaya başvuracağını kaydeden Bodur, “Yaşanan olaydan dolayı üzüntü içindeyiz, Beşiktaş kulübü ve taraftarlarının ne kadar cefakar olduğunu biliyoruz ve bunları yapanlarında Beşiktaşlı olduğuna inanmıyoruz. Burada ki gayemiz başkaları da mağdur olmasın diye şikayette bulunacağız” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı