Van'da 16 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Van'da 16 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Van’ın Özalp ile İpekyolu ilçelerinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 16 kilo 958 gram uyuşturucu ele geçirildi.


Tarih: 18.11.2020 10:56

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde, Özalp ilçesinde durdurulan 65 plaka sayılı araçta arama yapıldığı belirtildi. Açıklamada, “Aramada, 20 paket halinde 11 kilogram 200 gram metamfetamin ve 23 paket halinde 720 gram Afyon sakızı ele geçirilmiştir. Elde geçirilen uyuşturucu maddeyle ilgili olarak M.K. ve Ö.K. isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır” denildi.


İpekyolu ilçesinde de durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 5 paket halinde 5 kilogram 38 gram eroin ele geçirildiği belirtilen açıklamada, “Elde geçirilen uyuşturucu maddeyle ilgili olarak Ş.G. ve M.I. isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüpheliler, müdürlüğümüzdeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecektir” ifadelerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı