Van'da oto sanayi sitesinde yangın

Van'da oto sanayi sitesinde yangın

Van’da Oto Sanayi Sitesinde bir aracın şase yapmasından kaynaklı olarak çıkan yangında 3 araç ağır, 4 araç da ise kısmı yanarken, iş yerinde de büyük çapta maddi zarar meydana geldi. Van ESOB Başkanı Berge’den, işyeri yanan esnafa


Tarih: 09.10.2020 14:26

Edinilen bilgiye göre yangın, Van Oto Sanayi Sitesi T Blok No:8 H3’de hizmet veren Ziya Bucak isimli vatandaşın iş yerinde meydana geldi. Bir aracın şase yapmasından kaynaklı olarak çıkan yangın ihbarını alan Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Tuşba İlçe Grup Amirliği ekipleri, kısa sürede olay yerinde gitti. 2 araç 7 personelle müdahale edilen yangında 3 araç ağır olarak yanarken, 4 araç da ise kısmı yanmalar oldu. Yanan araçlar ve işyerindeki yaklaşık 700-800 bin TL’ye maddi zarar meydana geldi. Yangınla ilgili tahkikat başlatıldı.

Van ESOB Başkanı Berge’den ziyaret

Van Oto Sanayi sitesinde bir işyerinde meydana gelen yangından dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunan VAN ESOB Başkanı İsa Berge, işyerinde incelemelerde bulundu. Hasarın büyük olduğunu söyleyen başkan Berge, “Esnafımızın işyerinde meydana gelen yangın, büyük bir hasara yol açmıştır. Esnafımıza destek olunmasını istiyoruz” dedi.


Ziya Usta Mekanik Kaporta Boya isimli işyerinin sahibi Ziya Bucak, bir aracın şase yapmasından kaynaklı olarak işyerinden yangın çıktığını söyledi. Bucak, “Sanayi Sitesi T Blok No:8 H3’de hizmet verdiğimiz işyerimizi kapatıp eve gittikten sonra bize işyerimizin yandığı konusunda bilgi verildi. Acilen geldiğimizde itfaiye tarafından söndürülen yangının ardından işyerimin tamamen kullanılamaz hale geldiğini gördük. 3 araç ağır olarak yanarken, 4 araç da ise kısmı yanmalar oldu. Yanan araçlar ve işyerimdeki hasar yaklaşık 700-800 bin TL’ye denk geliyor. Zararımızın karşılanmasını Yetkililerden destek olmalarını rica ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Erzincan'daki maden kazasında toprak altında kalan işçilerden birine daha ulaşıldı

Türkiye beşik gibi sallanıyor! Bir korkutan deprem de İzmir'de meydana geldi

Yüksekova'da otlanmak için meralara çıkan hayvanların muhteşem anları

Cuma ezanı vakti: 19 Nisan 2024 Van Cuma Namazı saat kaçta?

Van-Bahçesaray kara yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor

İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! 3 drone havada imha edildi, tüm uçuşlar askıya alındı

Karasu Çayı yağışların bol olması nedeniyle eskisi gibi akmaya başladı