’4. Gençler Geleceğimizdir’ koşu 28 Nisan’da yapılacak

’4. Gençler Geleceğimizdir’ koşu 28 Nisan’da yapılacak

Mehmet Nuri Göçen Kültür Eğitim ve Sanat Vakfı’nca düzenlenen '4. Gençler Geleceğimizdir' temalı koşu 28 Nisan günü Kuşadası’nda gerçekleştirilecek.Gençlere eğitim bursu verilebilmesi amacıyla düzenlenen koşu, Çam Limanı mevkis


Tarih: 24.04.2019 09:19

Mehmet Nuri Göçen Kültür Eğitim ve Sanat Vakfı’nca düzenlenen "4. Gençler Geleceğimizdir" temalı koşu 28 Nisan günü Kuşadası’nda gerçekleştirilecek.

Gençlere eğitim bursu verilebilmesi amacıyla düzenlenen koşu, Çam Limanı mevkisinden başlayarak şehir merkezinde marina karşısında tamamlanacak. Mehmet Nuri Göçen Kültür Eğitim ve Sanat Vakfı tarafından yapılan açıklamada, etkinliğin öğrencilere burs vermek amaçlı gerçekleştirildiğine dikkat çekilerek, "Unutmayalım ki gençler bizim geleceğimizdir. Gençlerimizin eğitimlerine katkıda bulunmak da bizlerin sorumluluğudur. Haydi hep birlikte eğitime katkı için koşalım" ifadelerini kullandı. Etkinliğe katkı vermek isteyenlerin MNGÖÇEN Vakfı’na müracaatta bulunabilir. Yarışma sonunda toplanan bağış miktarı ve ne kadar öğrenciye destek olunacağı kamuoyuna açıklanacak “ denildi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi