Sökeli Levent Günyıl’dan 5 şarkılık albüm

Sökeli Levent Günyıl’dan 5 şarkılık albüm

Sökeli Müzisyenler Levent Günyıl Ve Korkut Özarcan


Tarih: 22.07.2019 17:43

Sökeli müzisyenler bir araya geldi, sanatçı Levent Günyıl’ın sesiyle beş şarkılık albüm ortaya çıktı. Albümde Sezen Aksu, Kubat, Beyazıt Öztürk ve Volkan konak gibi ünlü isimlerle çalışan ünlü aranjör Sökeli Cihan Sezer’in de imzası bulunuyor.

Müzik albümü sosyal medya başta olmak üzere 37 ayrı dijital müzik platformunda yayınlanmaya başlandı. Albümde yer alan şarkıların dördünde sanatçı Levent Günyıl’ın imzası bulunurken, bir şarkı da yine Sökeli müzisyen Korktu Özarcan’a ait.

İki yıllık çalışmanın ürünü olan albümün üç Sökeli müzisyen arkadaşın bir araya gelmesiyle ortaya çıktığını belirten Levent Günyıl; “Şarkılarımızı arkadaşımız Cihan Sezer’e emanet ettik. Stüdyo kayıtlarımızı yaptık ve albümü yaptık” dedi. Levent Günyıl yıllar önce kendisini müzikle tanıştıran Sökeli duayen müzisyenlere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Günyıl müzikseverlere seslenerek dijital müzik platformunda yayınlanan şarkılarını dinleyerek, kendilerine destek olmalarını istedi.

Müzisyen Korkut Özarcan ise “Biz burada doğduk, burada büyüdük ve Söke’nin kültürü ile yeşerdik. Söke’ye verecek çok birikimimiz var. Bu albüm ilk projemiz ve devamının geleceğine inanıyorum. Bazı şarkıların kliplerini yine Söke olmak üzere Kuşadası ve yöremizde çekmek istiyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı