Başkan Arslan’dan miting daveti

Başkan Arslan’dan miting daveti

Ege Ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Başkanlığı Görevini De Yürüten Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, 12 Ekim Cumartesi Günü Çanakkale’de Düzenlenecek Olan “kazdağları Su Ve Vicdan Mitingi’ne Tüm Vatandaşları Dav


Tarih: 09.10.2019 16:09

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Başkanlığı görevini de yürüten Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, 12 Ekim Cumartesi günü Çanakkale’de düzenlenecek olan “Kazdağları Su ve Vicdan Mitingi’ne tüm vatandaşları davet etti.

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Başkanı Selman Hasan Arslan, Kazdağları Su ve Vicdan mitingi için çağrıda bulundu. Başkan Arslan, “Kazdağları ekosisteminin korunması ve gelecek kuşaklara eksiksiz miras bırakılması insanlık borcudur. Birlik olarak bu doğrultuda çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmalarımızdan birisi de 12 Ekim Kazdağları Su ve Vicdan Mitingi’dir. Tüm halkımızı bu mirası korumak için Çanakkale Cumhuriyet Meydanı’na dayanışmaya çağırıyoruz. Havamıza, suyumuza, toprağımıza sahip çıkmak için Çanakkale’de buluşalım” dedi. Miting için Edremit ve çevre ilçelerden otobüsler kaldırılacak.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi