Burhaniye’de ağıl yangınında 42 keçi telef oldu

Burhaniye’de ağıl yangınında 42 keçi telef oldu

Çoruk Mahallesinde Keçi Ağılında Çikan Yangında 42 Keçi Telef Olurken, 80 Keçide Yaralandı.


Tarih: 21.09.2019 11:16

Burhaniye ilçesinde, keçi ağılında çıkan yangında 42 keçi telef olurken, 80 keçi de yaralandı. Ölen keçiler belediye tarafından gömülürken, yaralılar da tedavi ediliyor.

İlçe merkezine 2 kilometre uzaklıktaki kırsal Çoruk Mahallesinde gece saatlerinde çıkan yangında Sinan Ulus’a ait ağıl kül oldu. 24 baş keçi telef oldu, 80 keçi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürülürken, belediye sabah saatlerinde yanan ağılda temizlik yaptı. Ölen keçiler ve ağılın enkazı kepçelerde kaldırılırken, yaralı hayvanların tedavisine de başlandı.

Veteriner Hekimi Ali Usta tarafından yaralı keçilere iğne yapılırken, yaraları da pansuman yapıldı. Veteriner Ali Usta, “Yangın sırasında 80 keçide birinci ve ikinci derecede yanıklar oluşmuş. Biz bunları tedaviye başladık. Tedavi 4-5 gün sürecek. Tedavinin sonuç vereceğine inanıyorum” dedi.

Çok üzgün olduğunu anlatan besici Sinan Ulus, “Sağımdan sonra saat 22.30 sularında ağıldan ayrıldık. Saat 24.00 sırasında komşular ağılda yangın çıktığını haber verdi. Koşarak geldik. Bu arada itfaiye geldi. 80 keçiyi kurtarabildik. 42 baş keçi telef oldu. Yangının çıkış sebebini bilmiyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı