Burhaniye’de engellilerin yol çilesi

Burhaniye’de engellilerin yol çilesi

Burhaniye İlçesinde İkamet Eden Engelli Hakan Daylak (fotoğrafta) Ve Halit Kokurcan, Yolların Bozuk Olmasına İsyan Etti.


Tarih: 21.07.2019 14:17

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde engelli vatandaşlar, evlerinin önündeki yolun bozuk olması sebebiyle sokağa çıkmakta güçlük yaşıyor.

Burhaniye ilçesinde ikamet eden engelli Hakan Daylak ve Halit Kokurcan, yolların bozuk olmasına isyan etti. Yanlış tedavi yüzünden tekerlekli sandalyede yaşamını sürdüren Hakan Daylak, annesinin ve babasının yardımı ile hayatını sürdürüyor. Oğulları için yetkililerden yardım isteyen Murat Daylak, “Yolumuz toprak ve bozuk olduğu için oğlumu 100 metre yakınımızda olan sahile götüremiyorum. Sokağımıza parke taş döşenir veya asfalt yapılırsa oğlumu tekerlekli sandalye ile sahile götürebileceğim" dedi.

Evden çıkamadığını ifade eden 65 yaşındaki Halit Kokurcan ise, “Ben 1975 yılında geçirdiğim bir kaza sonucu bu duruma geldim. Yolumuz çok bozuk. Bazen ambulansla hastaneye gitmek gerekir. Yol bozuk olduğu için evimizin önüne ambulans bile yanaşamıyor. Yolumuzun yapılmasını istiyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

Sevindiren haber geldi! Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

Tokat beşik gibi sallanıyor! Çok sayıda artçı deprem oldu: İşte son durum

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum