Burhaniyeli öğrenciler Balıkesir’e gidebilmek için yarıştı

Burhaniyeli öğrenciler Balıkesir’e gidebilmek için yarıştı

Burhaniye ilçesinde, ilk ve ortaokul öğrencileri atletizmde Balıkesir’e gidebilmek için yarıştı. 8 Eylül Stadında düzenlenen yarışmalarda 60 metre, 80 metre ve 100 metrede 60 öğrenci birbirleriyle yarışırken, dereceye girecek öğrenci


Tarih: 25.04.2019 14:00

Burhaniye ilçesinde, ilk ve ortaokul öğrencileri atletizmde Balıkesir’e gidebilmek için yarıştı. 8 Eylül Stadında düzenlenen yarışmalarda 60 metre, 80 metre ve 100 metrede 60 öğrenci birbirleriyle yarışırken, dereceye girecek öğrenciler, Balıkesir’de ilçeyi temsil edecek.

Sabah saatlerinde 8 Eylül Stadını dolduran öğrenciler, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yetkilileri ile beden eğitimi öğretmenlerinin gözetiminde yarıştı. Yarışmanın koordinatörlüğünü Beden Eğitimi Öğretmeni Güngör Erenoğlu yaparken, öğrenciler dereceye girebilmek için yarıştı. Katılan öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür eden Güngör Erenoğlu, ilk 3 dereceyi paylaşan öğrencilerin Balıkesir’de Burhaniye’yi temsil edeceklerini söyledi. Yarışmalar sırasında düşen bir öğrenciye de sağlık ekipleri müdahale etti.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu