Esnafa yeni yönetmelik tanıtıldı

Esnafa yeni yönetmelik tanıtıldı

Balıkesir Elektronik ve Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Necdet Arslan, ziyaret ettiği Erdek’te elektrikçi esnafa yeni yönetmelik hakkında seminer verdi.Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Canbaz, Balıkesir Elektronik ve Elek


Tarih: 25.04.2019 21:21

Balıkesir Elektronik ve Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Necdet Arslan, ziyaret ettiği Erdek’te elektrikçi esnafa yeni yönetmelik hakkında seminer verdi.

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Canbaz, Balıkesir Elektronik ve Elektrik Teknisyenleri Oda Başkanı Nejdet Arslan’ı makamında ağırladı. Elektrikçi esnafı ilgilendiren yeni yönetmelik hakkında bilgilendirme yapmak üzere Erdek’e geldiğini söyleyen Arslan, Erdek’te elektrikçilik yapan tüm esnafın odaya davet edilmesini istedi. Kısa süre sonra Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda, Erdek’te faaliyet gösteren elektrikçi esnaflarla buluşan Balıkesir Elektronik ve Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Necdet Arslan, yeni yönetmelik hakkında yaptığı açıklamalarıyla elektrikçi esnafı mesleki açıdan bilgilendirdi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı