Genç havacılar küçük kardeşlerini havacılık ile tanıştırdı

Genç havacılar küçük kardeşlerini havacılık ile tanıştırdı

Balıkesir Üniversitesi Edremit Havacılık Yüksekokulu öğrencilerinin kurduğu Körfez Havacılık Topluluğu havacılığı sevdirmek ve tanıtmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Topluluk üyeleri son olarak Edremit’in Kızılke?


Tarih: 15.05.2019 12:06

Balıkesir Üniversitesi Edremit Havacılık Yüksekokulu öğrencilerinin kurduğu Körfez Havacılık Topluluğu havacılığı sevdirmek ve tanıtmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Topluluk üyeleri son olarak Edremit’in Kızılkeçili İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek küçük kardeşlerine basit ev araç ve gereçlerinden havacılığa dair model çalışması ve deneyler yaptılar.

Topluluk tarafından yapılan açıklamada “Hep beraber Kızılkeçili İlköğretim Okulu’na gittik. Basit ev araç gereçlerinden havacılığa dair model çalışması ve deneyler yaptık. Geleceğin Hürkuşlar’ı ile hem havacılık üzerine konuştuk hem de eğlenerek öğrendik. Etkinliğin sonunda ödüllü sorular sorarak bilgilerimizin kalıcı olmasını sağladık. ”İstikbal göklerdedir” sözünü ilke edineceklerine inandığımız arkadaşlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, yıllar sonra tekrar karşılaşacağımız günü sabırsızlıkla bekliyoruz.” dediler.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı