Hayvanlarının kayıtlarını güncellemeyen besiciye bin 132 lira ceza

Hayvanlarının kayıtlarını güncellemeyen besiciye bin 132 lira ceza

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, ineklerinin kayıtlarını güncelletmeyen O.K. isimli besiciye bin 132 lira para cezası kesildi. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün kestiği cezaya mahkeme kanalıyla itiraz edeceğini anlatan O.K., ilçed


Tarih: 28.04.2019 16:58

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, ineklerinin kayıtlarını güncelletmeyen O.K. isimli besiciye bin 132 lira para cezası kesildi. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün kestiği cezaya mahkeme kanalıyla itiraz edeceğini anlatan O.K., ilçede ilk defa kendisine ceza uygulandığını söyledi.

Burhaniye’de büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan O.K.’ye hayvanlarının kayıtlarını güncelletmediği gerekçesiyle bin 132 lira ceza kesildi. Hayvanlarının aşılanması için geçen ay Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğüne dilekçe verdiğini anlatan baba İ.K., “Oğlum O.K. ile birlikte büyükbaş hayvan besliyoruz. Hayvanlarımın aşılarının zamanında yapılamaması üzerine geçtiğimiz ayın 25’inde dilekçe verdim. O arada kasaba kestirdiğim hayvanların listesini de Tarım ve Orman ilçe Müdürlüğüne verdim. Benden dilekçe istenmedi. Şimdi ise hayvanlarımın kayıtlarını güncelletmediğim gerekçesiyle bin 132 lira para cezası geldi. Cezayı 15 gün içinde ödemem isteniyor. İlçede ilk defa bana böyle bir ceza kesildi. Ben bunun için mahkeme başvuracağım. Çünkü cezanın haksız olduğuna inanıyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı