Bilecikspor deplasmanda rahat kazandı

Bilecikspor deplasmanda rahat kazandı

Bilecik 1. Amatör Lig’de 3 hafta önce oynanacak olan ve kar yağışı nedeniyle ertelenen Bozüyük Akpınarspor-Bilecikspor müsabakasını Bilecikspor farklı kazandı.Bilecik 1. Amatör Lig 14’üncü haftada oynanması gereken ve o gün yağan y


Tarih: 14.02.2019 15:15

Bilecik 1. Amatör Lig’de 3 hafta önce oynanacak olan ve kar yağışı nedeniyle ertelenen Bozüyük Akpınarspor-Bilecikspor müsabakasını Bilecikspor farklı kazandı.

Bilecik 1. Amatör Lig 14’üncü haftada oynanması gereken ve o gün yağan yoğun kar yağışı nedeniyle iptal edilen Bozüyük Akpınarspor- Bilecikspor Bozüyük 1. Nolu Çim Sahada oynanırken, müsabakayı Bilecikspor 4-1 kazandı. Maça iyi başlayan Bilecikspor maçın 30’uncu dakikasında Erman Sert ile durumu 1-0’a getirdi. Bu golden sonra karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı deplasman ekibi Bilecikspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. İkinci yarıya ya atak bir futbolla başlayan Bilecikspor maçın 55’inci dakikasında Selami Demir ile durumu 2-0’a getirdi. Bu golden 20 dakika sonra Selami Demir kendisinin ikinci takımının 3’üncü golünü attı. Maçın 80’inci dakikasında nadir gelişen Bozüyük Akpınarspor atağında Bilal Şimşek durumu 3-1’e getirdi. Maçın 89’uncu dakikasında altyapıdan a takıma alınman Gökay Anigören Bilecikspor’un 4’üncü golünü kaydetti. Bu golden sonra müsabakada başka gol olmazken, Bilecikspor maçı 4-1 kazandı. Bu galibiyet sonrası Bilecikspor 37’e çıkarırken, Bozüyük Akpınarspor 9 puanla 13 takımlı ligde 12’inci sırada yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

Sevindiren haber geldi! Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

Tokat beşik gibi sallanıyor! Çok sayıda artçı deprem oldu: İşte son durum

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum