Özel gereksinimli çocukları Milletvekili Yağcı yalnız bırakmadı

Özel gereksinimli çocukları Milletvekili Yağcı yalnız bırakmadı

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, kentten Ankara’ya bir proje kapsamında giden Özel Eğitim Okulu öğrencileri yalnız bırakmadı.İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği ile gerçekleştirdiği “K


Tarih: 25.04.2019 18:43

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, kentten Ankara’ya bir proje kapsamında giden Özel Eğitim Okulu öğrencileri yalnız bırakmadı.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteği ile gerçekleştirdiği “Kim Demiş ki Yapamayız” projesi kapsamında Ankara’ya giden 50’ye yakın özel gereksinimli öğrencileri Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yalnız bırakmadı. Yapılan etkinlik hakkında açıklama yapan Milletvekili Selim Yağcı, "Ankara YHT garında Bilecikli özel çocuklarımızın gerçekleştirdiği halk oyunları gösterileri ilgi odağı oldu. Projeye destek veren İçişleri Bakanlığımıza, projeyi hayata geçiren Ertuğrulgazi Etno Federasyonu yöneticilerimize, projede yer alan üniversite öğrencisi kardeşlerimize, öğretmenlerimize ve çocuklarının bu proje içerisinde yer almasına destek veren ailelerimize teşekkür ediyorum. Hayata geçirdikleri bu proje ve sergiledikleri halk dansları gösterisiyle dirilişin, kuruluşun ve kurtuluşun şehri, Osmanlının ilk başkenti Bilecik’imizin, tanıtımına katkı koyan özel çocuklarımızı, federasyon yöneticilerimizi, öğretmen ve üniversite öğrencilerimiziTürkiye Cumhuriyetinin, kurucu, kadim ve ebedi başkenti Ankara da ağırlamaktan onur duydum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı