WhatsApp'ta yeni dönem! Mesajlar kaybolacak

WhatsApp'ta yeni dönem! Mesajlar kaybolacak

Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliği ile gündemde. Şirket mesajlaşma uygulamasına Snapchat'i anımsatan bir özelliği getirmeye hazırlanıyor.


Tarih: 23.09.2020 12:59

Sosyal medyadaki etkisini artırmak için satın alma yoluna giden Facebook daha önce rekor fiyatlar ile whatsApp ve Instagram'ı satın almıştı. 

Snapchat için de benzer bir yol izleyen Facebook, satın alamayınca benzer özelliklerini bünyesinde bulundurduğu platformlarına entegre etme taktiğini benimsemişti. 

Bu planı Instagram’a yaptığı güncellemelerde kullanan Facebook şimdi WhatsApp için de benzer bir yol izleme kararı aldı. Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a Snapchat'i anımsatan bir özellik geliyor. 

WhatsApp mesajları otomatik olarak silen bir özellik üzerinde çalışıyor. Özellik şu an için, sadece 5 saniye ve 1 saat gibi süreleri kapsıyor. 

"Kaybolan mesajlar" ve 1kaybolan medya" olarak anılan özelliğin ne zaman kullanıma gireceğine dair bir açıklama ise bulunmuyor. 

WABetaInfo tarafından dün paylaşılan raporda  WhatsApp’ın aynı anda 4 cihazda kullanılmasını sağlayan çoklu cihaz desteği için sona gelindiği açıklanmıştı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı