Bitlis, Muş ve Hakkari'de 23 Nisan kutlamaları

Bitlis, Muş ve Hakkari'de 23 Nisan kutlamaları

Tüm yurtta 23 Nisan coşkuyla kutlanırken, Bitlis, Muş ve Hakkari'de koronavirüs tedbirlerine dikkat edilerek kutlamalar yapıldı.


Tarih: 23.04.2021 14:54

Bölgemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı koronavirüs tedbirleri kapsamında kutlandı.

Bitlis

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene, Bitlis Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, milli eğitim şube müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Program, Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

bitlis

Günün anlam ve önemini belirten konuşma Bitlis Milli Eğitim Müdürü Korkmaz tarafından yapıldı. Korkmaz, Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan’ı daha kapsamlı bir şekilde kutlamak istediklerini belirterek, dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan pandeminin buna müsaade etmediğini söyledi. Tarihi süreci anlatan Korkmaz, çocukların bayramını kutladı.


Program, öğrenciler tarafından şiir okunmasının ardından hafta çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Muş

Koronavirüs salgını nedeniyle 3 günlük kısıtlamanın uygulandığı Muş’ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, maske ve mesafe kurallarına riayet edilerek düzenlendi.

muş

Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç’ın çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.


Törene; idareciler, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Hakkari

Valilik binası önünde düzenlenen çelenk sunma törenine, Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve protokol üyeleri katıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 101. yıl kutlamaları, saat 10.00'da, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür'ün Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı.

hakkari

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının akabinde Şehit Erol Olçok Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Seher Gülmez günün anlam ve önemini belirten konuşma yapmasıyla program sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi