Hakkari şehidimizi memleketine uğurladık

Hakkari şehidimizi memleketine uğurladık

Hakkari’de görev yaptığı üs bölgesinde emniyet maksatlı keşif ve gözetleme görevi esnasında meydana gelen patlamada şehit düşen asker için uğurlama töreni düzenlendi.


Tarih: 29.09.2020 10:29

Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı harekat kontrolünde bulunan Zilok Tepe Üs Bölgesinde yakın emniyet maksatlı keşif ve gözetleme görevi esnasında meydana gelen mühimmat patlaması sonucu Piyade Uzman Çavuş Serdar Temelli şehit düşmüştü. Şehit Temelli için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında düzenlenen uğurlama törenine Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Muammer Alper, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Hasan Paçalı, vali yardımcıları Aziz Gölbaşı, Mustafa Emre Kılıç, Tevfik Kumbasar, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, Adalet Komisyon Başkanı Tuğrul Durmaz ve siyasi parti temsilcileri katıldı.


Saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan törende şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından Hakkari İl Müftüsü Faruk Gürbüz tarafından dua edildi. Duanın ardından şehidin naaşı memleketi Mardin’e uğurlandı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı