Muş'ta sıcaktan bunalanlar tehlikeye balıklama atlıyor

Muş'ta sıcaktan bunalanlar tehlikeye balıklama atlıyor

Muş'ta havanın ısınmasıyla ve sıcaklığın 36 dereceye kadar ulaşması nedeniyle sıcaktan bunalanlar, Karasu Nehri'ne serinlemek için atlıyor.


Tarih: 21.06.2021 14:39

Muş'ta hava sıcaklığının 36 derecenin üzerine çıkmasıyla Hasköy ilçesine bağlı Koç köyündeki çocuklar, Karasu Nehri üzerindeki yaklaşık 5 metrelik köprüden tehlikeli bir şekilde suya atlıyor. Hayvanlara bakan ve tarlada çalışırken sıcaktan bunalan çocuklar, günün 3 saatini tehlikeye aldırış etmeden nehirde geçiriyor.

sıcaklık
Havaların çok sıcak olduğunu belirten çocuklardan Süleyman Gürbüz, “Hava çok sıcak ve tarlada çalışıyoruz. Serinlemek için de Karasu Nehri’ne giriyoruz. Suda hem serinliyoruz hem de eğleniyoruz. Özellikle tarlada çalışırken ve evde otururken bunalıyoruz. İşi bıraktıktan sonra hemen serinlemek için buraya geliyoruz ve suya giriyoruz. Suya girmekten keyif alıyoruz” dedi.

muş
Akif Gürbüz ise havaların gittikçe sıcak olmaya başladığını ifade ederek, “Arkadaşlarla birlikte buraya gelip Karasu Nehri’ne giriyoruz. Yaklaşık 5 metre yükseklikteki köprüden balıklama atlıyoruz. Tehlikeli olduğunu biliyoruz ama eğlenceli oluyor” diye konuştu.

yüzme


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu