Gemlik’te adım adım sosyal belediyeciliğe

Gemlik’te adım adım sosyal belediyeciliğe

Sosyal Belediyecilik Yönündeki Adım Adım Atmaya Devam Eden Gemlik Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk İhalesi Biten Kreş Projesini Yerinde İnceleyerek Yapılacak Çalişmalar Konusunda Yetkililerden Bilgi Aldı.


Tarih: 03.11.2019 14:11

Gemlik Belediyesi sosyal belediyecilik projeleri adım adım gerçekleştirmeye devam ediyor.

Sosyal belediyecilik yönündeki adım adım atmaya devam eden Gemlik Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk ihalesi biten kreş projesini yerinde inceleyerek yapılacak çalışmalar konusunda yetkililerden bilgi aldı. Yapılacak proje konusunda da bilgi veren Serintürk, Gemlik Belediyesinin sosyal projeler konusundaki hedeflerine hergün biraz daha yaklaştığını aktarırken, yapılacak kreşin Gemlik’te kreş masrafı yüzünden çalışmayan annelerin de üstünden büyük bir yük kaldıracağını da ifade etti. Serintürk, "Kreş projemiz omurgasına oturdu. Kreşimiz sekiz ayrı bölümden oluşurken oyun ve uyku odaları da bulunacak. Yıllardan beridir kullanılmayan ve görüntüsü harabeyi andıran, çeşitli uyarıcı madde kullananların uğrak yuvası olan bu mekanı çocuklarımızın hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Gemlik’te bir ankette yaptırdıklarını ve vatandaşlara projeleri sorduklarını da sözlerine ekleyen Serintürk, bu projenin vatandaşların öncelikli projelerin arasında olduğunun da altını çizdi. Halk market konusunda da bilgi veren Serintürk, çalışmaların hızlandığını ve çok kısa bir zaman içerisinde bu marketi faaliyete geçirme çalışmalarına devam ettiklerini de vurguladı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi