Sungurlu belediyesi geleceğe nefes oldu

Sungurlu belediyesi geleceğe nefes oldu

Sungurlu Belediyesi Geleceğe Nefes Oldu


Tarih: 11.11.2019 14:30

’Geleceğe Nefes’ seferberliği ile gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak için düzenlenen 11 Milyon Ağaç Dikim Kampanyası kapsamında Sungurlu Belediyesi 670 fidanı toprakla buluşturdu.

’Geleceğe Nefes’ temasıyla başlatılan projeye 670 ağaç dikerek katılan Sungurlu Belediyesi, Bahçelievler Mahallesinde ağaçlandırma alanında ağaç dikme programı düzenledi. Programa Başkan Yardımcıları Sakine Sarıyüce, Bahri Sezen ve Mükremin Dağaşan ve belediye personeli katıldı.

Ağaç dikimlerinin gerçekleşmesine yoğun çalışma programından dolayı katılamayan Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, bir açıklama yaparak; ”‘Bir fidan bir nefes’ diyerek evlatlarımızla toplamda 670 fidanı toprakla buluşturduk. Bu heyecanı birlikte paylaştık. Dileğimiz bu gibi etkinliklerin özümüze yerleşmesi ve daha çok ö plana çıkmasıdır. Belediyemiz her yıl düzenli olarak öğrencilerimizle birlikte bu gibi çalışmalara yer veriyor. Ülke çapında bir etkinliğin içinde olmak ayrıca gurur verici bizim için. Sungurlu’ya en çok yeşil yakışır.“ dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı