Başkan Örki öğrencilerle müzeleri gezdi

Başkan Örki öğrencilerle müzeleri gezdi

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Müzeler Haftası kapsamında Pamukkaleli öğrencilerle beyaz cennette bulunan Hierapolis Arkeoloji Müzesi’nde bir araya geldi. Türkiye’de her yıl 18-24 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Müzeler.


Tarih: 25.05.2019 10:28

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Müzeler Haftası kapsamında Pamukkaleli öğrencilerle beyaz cennette bulunan Hierapolis Arkeoloji Müzesi’nde bir araya geldi.

Türkiye’de her yıl 18-24 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Müzeler Haftası nedeniyle Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkaleli öğrencilerle müzede bir araya geldi. Başkan Örki’ye Pamukkale Şehit Mustafa Uygun İlkokulu 4. Sınıfında okuyan öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Gezi sonunda bir açıklama yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, müzeler gnünün önemine değinerek, “Bu hafta çok önemli. Bu önemli günlerde ülkemizin kültür varlıkları tanıtılması ve eski eserlerin korunması konusunda hassasiyet gösterilir. Biz de Pamukkale Belediyesi olarak bugün ilkokul öğrencileri ile birlikte müzelerimizi gezdik. Müzeler ülkemizin en önemli miraslarından biridir. Müzelerde var olan tarihimizi 7 yaşından 70 yaşına kadar herkesin görmesi gerekiyor. Buradan tüm vatandaşlarımıza sadece Müzeler Haftası değil her zaman müzelere gelerek tarih ile ilgili bilgiler almaya davet ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi