Karate Federasyonu Başkanı Delihasan’dan Başkan Beyoğlu’na Ziyaret

Karate Federasyonu Başkanı Delihasan’dan Başkan Beyoğlu’na Ziyaret

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Diyarbakır’da İlk Kez Düzenlenecek Ümit, Genç Ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonasi Öncesinde Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu Ziyaret Etti.


Tarih: 13.11.2019 16:25

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Diyarbakır’da ilk kez düzenlenecek ümit, genç ve 21 yaş altı Türkiye Karate Şampiyonası öncesinde Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret etti.

Diyarbakır, ilk kez ulusal seviyede bir Türkiye Karate Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Seyrantepe Spor Salonu’nda düzenlenecek müsabakalarda 1999 ile 2004 yılları arasında doğan sporcular mücadele edecek. 14 Kasım’da başlayıp 17 Kasım’da sona erecek müsabakalar öncesinde kentte hazırlıklar devam ediyor. 2 bine yakın sporcunun mücadele edeceği şampiyona öncesinde kente gelen Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret ederek şampiyona hakkında bilgi verdi ve müsabakaları izlemeye davet etti.

Ziyaretin sonunda Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Delihasan’a Diyarbakır’ı simgeleyen fincan takımı hediye eden Başkan Beyoğlu, “Bağlar Belediyespor’umuzun sporcuları da bu şampiyonada mücadele edecek. Böyle bir şampiyonanın kentimizde olmasını önemsiyoruz, her türlü desteği sağlayacağız. Diyarbakır’ımızın böyle güzel organizasyonlarla anılmasını istiyoruz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı

Hafta sonu için plan yapanlar dikkat! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Van'da önemli açıklamalar: Bu oyun iyice kirlendi

Nesli tehlike altında! Van'da fotokapanla yaban keçisi görüntülendi