Kulp Barış ortaokulu, futbolda Türkiye yarı finallerinde yarışacak

Kulp Barış ortaokulu, futbolda Türkiye yarı finallerinde yarışacak

Diyarbakır Kulp ilçesinde bulunan Barış Ortaokulu öğrencilerinden oluşan yıldız erkekler futbol takımı, il ikinciliğinden sonra bölgede de şampiyon olarak Türkiye yarı finallerinde mücadele etme hakkı kazandı.Diyarbakır’ı temsilen A


Tarih: 24.04.2019 13:27

Diyarbakır Kulp ilçesinde bulunan Barış Ortaokulu öğrencilerinden oluşan yıldız erkekler futbol takımı, il ikinciliğinden sonra bölgede de şampiyon olarak Türkiye yarı finallerinde mücadele etme hakkı kazandı.

Diyarbakır’ı temsilen Ağrı’da bölge elemelerine giden Kulp Barış Ortaokulu, bu etabı şampiyon tamamlayarak Türkiye yarı finallerinde mücadele etme hakkı elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nce okul sporları kapsamında 2018–2019 yılı faaliyet programı kapsamında il genelinde başlatılan futbol turnuvasında il 2.’si olarak bölgeye gitmeye hak kazanan 4 takımdan biri olan Barış Ortaokulu bölgelerde grubunu lider tamamlayarak Diyarbakır’ı temsil eden tek takım olarak Sivas’ta yapılacak Türkiye yarı finallerine gidecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Barış Ortaokulu Müdürü Mehmet Adıyaman, "Çocuklarımızın spor kültürü edinmesi, eğlenerek yarışması, adil oyun ve fair-play ruhunu öğrenmesi açısından böyle etkinlikleri önemsiyoruz. Bu başarıdan dolayı öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Recep Baş’ı tebrik ederim. Müsabakalar boyunca desteklerini esirgemeyen başta İlçe Kaymakamımız Fatih Dülgeroğlu, Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Kaya’ya teşekkür ederiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi