Lice’de halk toplantısı yapıldı

Lice’de halk toplantısı yapıldı

Diyarbakır’ın Lice İlçesinde halk toplantısı yapıldı. Toplantıya Lice İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çelik, vatandaşlarla bir araya geldi.Diyarbakır’ın Lice İlçesinde bulunan Aile Destek Merkezi Konferans Salonunda hal


Tarih: 03.01.2019 12:10

Diyarbakır’ın Lice İlçesinde halk toplantısı yapıldı. Toplantıya Lice İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çelik, vatandaşlarla bir araya geldi.

Diyarbakır’ın Lice İlçesinde bulunan Aile Destek Merkezi Konferans Salonunda halk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya çok sayıda vatandaş katılarak, kurum amirleriyle vatandaşların sorunlarını dinleyen Lice Kaymakam ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çelik, ilçede devam eden ve başlanacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantıda konuşma yapan Lice Kaymakam ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çelik, 2017-2018 yılında yaptıkları çalışmaları anlattı. Göreve geldiği gün verdikleri sözlerin arkasında durduklarının altını çizen Çelik, toplantının amacı, yaptıkları hizmetleri paylaşmaktan çok vatandaşların eleştirilerini göz önünde bulundurarak ilçenin sorunlarını paylaşıp ortak bir çözüm üretmek olduğunu söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

Sevindiren haber geldi! Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

Tokat beşik gibi sallanıyor! Çok sayıda artçı deprem oldu: İşte son durum

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum