Binance günlük para çekme limitini düşürdü

Binance günlük para çekme limitini düşürdü

En büyük kripto para borsalarından Binance, herhangi bir kimlik doğrulaması yapmayan 'Temel' statüdeki kullanıcıların günlük para çekme limitini 40 kat düşürdü.


Tarih: 28.07.2021 18:35

Binance tarafından yapılan açıklamada, müşterilerin günlük para çekme limitlerinin yeniden düzenlendiği belirtildi. Alınan karara göre hesap düzeyi "Temel" olan, yani herhangi bir doğrulama yapmamış olan yatırımcılar, 24 saatte en fazla 0.06 Bitcoin karşılığında dolar çekebilecekler.

Webtekno'nun haberine göre, Binance, kullanıcılara 3 farklı güvenlik düzeyi sunuyor. Bunlar "Temel", "Orta" ve "Gelişmiş" olarak isimlendiriliyor. Temel güvenlik düzeyine sahip olan bir kullanıcının, bu borsayı kullanırken herhangi bir kimlik doğrulaması yapmasına gerek olmuyor. Bu tip kullanıcıları ilgilendiren karar, borsaya bugün itibarıyla kaydolan tüm yeni kullanıcılar için derhal geçerli olacak. Mevcut kullanıcılar için bir süre daha zaman var.

Kripto para borsası bugüne dek, temel statüde olan kullanıcılar için 2 Bitcoin karşılığında dolar çekilebilmesine izin veriyordu. Ancak alınan yeni kararla birlikte bu limit, çok ciddi anlamda düşürülmüş oldu. Zira 2 Bitcoin, neredeyse 80 bin dolara karşılık gelirken 0.06 Bitcoin, yaklaşık olarak 2.000 dolar ediyor. Çekim limiti düzenlemeleri, mevcut kullanıcılar için 23 Ağustos'a kadar kademeli olarak uygulanacak.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı